HTML

beatles.dev

A beatles.dev zenekar blogja.

Kontakt

beatles.dev kukac gmail.com
Ugyanitt iratkozhatsz fel a koncertértesítőre is.

Bandáink még

Friss topikok

2009. Augusztus 7. Budapest, Fészek klub

2009.10.09. 07:19 Csé*

Mielőtt elindultam volna a buliba, ránéztem még a leveleimre és mit látok? Paul McCartney küldött nekem egyet (hírlevelet persze, Free download of Great Day címmel). Ha hinne az ember olyasmikben, mint a "nincsenek véletlenek", akkor azt gondolhattam volna, hogy Paul bácsi tud a koncertről és örül neki, hogy megint játszunk, de így nem gondoltam azt, inkább csak egy kis pluszt adott a hangulatomhoz, ami amúgy is eléggé jó volt már, hiszen, kedves zenekarommal 3 éve nem játszottunk, már nagyon vártam.

Gabex itthon nyaralt 3 hetet, felvetette, hogy próbáljunk, aztán én továbbgondoltam, hogy tulajdonképpen tolhatnánk egy koncertet is, 3 hét sok idő, meg lehet szervezni. Így történt az eset szokás mondani...

Sajna csak egyet próbáltunk előtte, a buli előtt az volt az érzésem, hogy inkább csak összezagyválta a dolgokat, nem pedig kitisztította. De persze nagyon kellett.

Aztán végül írtó jó buli lett. Jól játszottunk, tök magabiztosan, a közönség megint fantasztikus volt, köszönjük nagyon nektek! Táncolni ugyan nem nagyon volt hely, hülyén hangzana emiatt bocsánatot kérni tőletek, a színpadon levőknek mindig óriási élmény telt ház előtt játszani.

Úgy néz ki, most egy ideig megint téli álomba merülünk, ki tudja meddig fel sem ébredünk, de azért - mint mondottuk a koncerten - 2010. december 8-ára mindenképpen összehozunk egy nagy bulit, John bácsi halálának 30. évforulójára, mint tettük ezt a 25. alkalmával is.

A végére annyi mondanék: Dosko a király!

 

Videók

 

 

 

Jön még több videó is a következő blogposztokban, szépen sorban felrakjuk majdnem az egész koncertet, iratkozz fel a blog feedjére és akkor rögtön értesülsz, ha megérkeztek. (Azért is érdemes feliratkozni, mert ritkán történik velünk valami, cserébe akkor arról legalább nem maradsz le.)

 

Képekért kattints a képre.

Szólj hozzá!

Címkék: youtube videó képek koncertbeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://beatlesdev.blog.hu/api/trackback/id/tr691403189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása