HTML

beatles.dev

A beatles.dev zenekar blogja.

Kontakt

beatles.dev kukac gmail.com
Ugyanitt iratkozhatsz fel a koncertértesítőre is.

Bandáink még

Friss topikok

2005. Március 10. Budapest, Gödör Klub

2005.03.13. 18:16 Csé*

vendégek: Czutor Zoltán, Leskovics Gábor, Jamie Winchester

Nagyon sokat készültünk rá. Ahogy elindult az első szám, a "Magical", már tudtuk, hogy jól fog sikerülni: attól a pillanattól kezdve magától ment az egész...
Kicsit lejjebb találtok néhány felvételt, amik a koncerten készültek. Aki ott volt, az persze most nevetve mondja, hogy úgysem adják vissza azt a hangulatot, ami akkor este a Gödörben volt. Minden nagyképűség nélkül szerintem az volt a fantasztikus ebben a buliban, hogy az utcáról betévedő, cél nélkül szórakozni induló emberek is élvezték volna (volt is ilyen). Ez pedig manapság elég ritka...

Örülünk, hogy sikerült ennyire beindítanunk Titeket, Kedves Közönség! Maradunk ilyenek, amíg tart a varázslat.
Köszönjük, hogy eljöttetek, táncoltatok, énekeltetek és végig hatalmas lelkesedéssel bíztattatok minket!
Köszönjük a millió gratulációt és a jókívánságokat: jó érzés tudni, hogy nemcsak mi várjuk  a következő koncertet, ami egyébként a vendégeskedő művészek és a zenekar közt burjánzó közös Beatles-dal előadási vágy következtében hasonló felállásban nagy sebességgel közeledik.

Köszönjük Czutor Zolinak, Jamie-nek és Lecsónak, hogy zenéltek velünk még emlékezetesebbé téve ezzel a sót, és Verának  is - aki betegsége miatt most nem tudott eljönni -, hogy végig szorított azért, hogy jól sikerüljön a buli!

Mindig van olyan, akinek nem tetszik. Most is volt: sajnáljuk, de megint csak azt tudom mondani: maradunk ilyenek.

Képekért kattints a képre.

Szólj hozzá!

Címkék: képek koncertbeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://beatlesdev.blog.hu/api/trackback/id/tr611320159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása