HTML

beatles.dev

A beatles.dev zenekar blogja.

Kontakt

beatles.dev kukac gmail.com
Ugyanitt iratkozhatsz fel a koncertértesítőre is.

Bandáink még

Friss topikok

Beatles est a Gödörben sztárvendégekkel!

2005.02.24. 22:20 Csé*

Tarts velünk egy mágikus, misztikus utazásra... hangzott el a liverpooli fiúk szájából a jól ismert mondat, amely most ismét aktuális: a BEATLES.DEV zenekar március 10-én 21 órai kezdettel nagyszabású koncerten eleveníti fel a 60'-as évek legnépszerűbb zenekarának dalait a Gödör klubban.

Hat lelkes gombafejkedvelő fiatal elhatározta, hogy véghezviszi régen dédelgetett álmát és legkedvesebb zenekarának dalaiból egy csokorravalót nyújt át a beatzene harmóniáira éhes közönségnek. A zenekar megpróbálja a lehetetlent: elővarázsolni a 60'-as évek hangulatát és közben belecsempészni abba a XXI. századeleji rockzene motívumait. Az előadás így minden korosztály számára vonzó lehet, annál is inkább, mert e nehéz feladatban a magyar zenei élet jeles alakjai:
Schmidt Vera, Czutor Zoltán (Nyers), Leskovics Gábor (Pál Utcai Fiúk) és Jamie Winchester
segédkeznek, akik néhány dal erejéig bekapcsolódnak a produkcióba. A koncerten a legnagyobb slágerek mellett kevésbé ismert Beatles dalok is felcsendülnek majd.
A páratlan alkalomra mindenkit szeretettel vár a BEATLES.DEV zenekar!
 

A Gödör klub hivatalos honlapja

Szólj hozzá!

Címkék: koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://beatlesdev.blog.hu/api/trackback/id/tr31316366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása