HTML

beatles.dev

A beatles.dev zenekar blogja.

Kontakt

beatles.dev kukac gmail.com
Ugyanitt iratkozhatsz fel a koncertértesítőre is.

Bandáink még

Friss topikok

dev szomornyúz

2006.10.29. 18:17 Csé*

Mint észrevehettétek régóta nem frissült az oldalunk. Ennek több oka van.

A legegyszerűbben megfogalmazható ok 1300 km. Ilyen messzire helyezte át életét egyikünk, és a tervek szerint még egy ideig marad is.
Egy másik ok, hogy már kevésbé vagyunk lelkesek a beatles.dev zenekart illetően, egyesek kicsit lelkesebbek más zenekarokat illetően és mindenki kicsit lelkesebben foglalkozik most más dolgokkal is, mint a zene. Be kell látni: nem egyszerű egy koncertet, pláne egy próbát, de még egy szimpla "együtt élvezzük a zenélést" sem összehozni. Ha mi lennénk mondjuk a Take That, ezek után senki sem hinné el, hogy nem oszlunk fel. Remélem Ti elhiszitek. Szerintem ez a fogalom nem is értelmezhető a beatles.devvel kapcsolatban.

Ha lesz koncert: szólunk.
Ha történik bármi érdekes: szólunk.
Addig is, hogy ne felejtsetek el minket - mint a Take That - majd időnként csinálunk best of cd-t, felrakunk ide 1-2 új fotót, számsorrendet a bulikból vagy ilyesmi... ha nagyon megszorulunk még majd 1-2 koncertfelvételről is - amit eddig nem raktunk fel webre - azt gondoljuk majd talán, hogy meg merjük mutatni Nektek:)

A mielőbbi viszontlátás-és hallásra,
beatles.dev

ui: a Take That ismét összállt:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beatlesdev.blog.hu/api/trackback/id/tr691434583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása